Nyårs idag :)

Ja idag är det nyårs... massor att fixsa och lite tid... skulle vakna klockan 12 egentligen... men väckarn ringde aldrig... Måste springa nu haregött allahopa :)

Ekvation


Hade tråkigt så jag snodde den här från en annan blogg...

Kärlek

Är du kär? - Kunde vart

I vem isåfall? - Ingen
Har du verkligen varit kär?- Inte sådär så att man är galen i den andra personen lol...
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det?- Ja
Är du rädd för kärleken? - Ja


Badgirl / badboy

Har du snusat? - Ja antagligen...

Har du haft sex med någon & sedan ångrat dig? -Ja
Har du haft sex offentligt? - Beror på hur man ser på saken...
Har du haft camsex? - Skulle nog inte falla mig in...
Har du spelat klädpoker? - Ja
Tycker du att det är coolt att supa? - Nej ...

Utseende

Hur lång är du? -
195
Ögonfärg? - Gröna och bruna typ.. mest bruna
hårfärg? - Brunt
Stil? - Har varit lite skiftande... men jag återgår nog till svartrock igen snart...
Är du nöjd med ditt utseende? - Antar det...
Är du mogen? - Inte mkt...


Fritid

Du har varit på läger? - antar de...

Du skriver låtar/dikter? - Låtar... men har inte kommit så långt..

Du spelar handboll/basket? - Nej
Du spelar fotboll/innebandy? - Nej
Du är ofta med kompisar? - En del...



Du tycker om att

[
X] Kramas
[
X] Prata
[
x] Sova
[  ] Gå upp tidigt
[
x] Lyssna på musik
[
] Lyssna på musik i hörlurar
[X
] Vara på stan
[X] Vara ensam
[
X] Vara med kompisar
[
] Vara i skolan 
[X] Vara hemma
[
] Shoppa
[
x] Se på film

Sadface...

Just nu är lite sadface... men jag orkar inte skriva någe om de... Sitter med gitarren och spelar ballader... Sadfacear ner hela rummet... Damn you ... Snart är det nyårs... Hoppas nästa år inte följer med lika mycket besvikelser som det här... man kan lura alla andra... men man kan aldrig lura sig själv...

Ett blogginlägg från Umeå

Jaasi nu har man avskaffat julafton och allt sånt xD Fick lite allt möjligt :) Blanda annat en mobil som jag har suttit och lekt med i sinne nu sen dess xD Nygammal va den :) Sen nu så har man läst lite bok osv också :) Snart avklarat den sista Harry Potter ... vilket va värdelös xD

Man har inte haft så mycket tillgång till dator så de e därför jag inte varit vid datorn något :/ men men... Har varit skönt att få komma ifrån skellefteå... men å andra sidan har jag haft ett oro i magen hela tiden... Varit orolig för att man inte hört av folket hemma något nästan... och särskilt en speciell person... Men men ...

har känt mig lite deppad dom sista dagarna till och från... men i stort sett har det varit bra :) Har varit omgiven av trevlig släkt som man kunnat prata med :) Och sen har man ju fått ett litet tilskott som heter Olle i släkten ^^ Mitt kusinbarn blire ^^ Höll i honom idag och han har redan lärt sig yla som en varg ^^ (Fast inte för att han är missnöjd xD ) Kul kul :) Kräks, Äter, Bajsar, Sover och Babygymmar är hans fritidsintressen xD Men men små krabater ska det ju också finnas ^^

De va allt från Umeå ^^ Kommer hem på måndag :) Sii nä je draa ivää ^^

En novell jag skrev i 8an...

Hittade en novell jag skrev i åttan ^^ Rätt så intressant faktiskt...

Oskyldigt blod


Fredrik såg förskräckt på hans händer, hans händer var fläckade av blod, blod från den person han älskade mest. Hennes livlösa kropp låg bredvid hans, hennes gudomligt sköna ansikte stirrade med tom blick upp mot himlen. Han förstod inte, hur kunde detta hända?

Det var en mörk höstnatt, vinden vinde bland de färgade höstlöven som mörkret slukat in i skuggornas mörka tillbakadragenhet. I en liten förort där de enda byggnaderna som fanns var ett femtital hus och ett gammalt båtmuseum där det fortfarande stod en rostig båt kvar. Där i ett av husen så var fyra ungdomar hemma själva. Dom hade bestämt att eftersom Mimmis föräldrar inte var hemma så skulle de vara hos henne och ha en liten stund för sig själva.

Ungdomarna var rastlösa, de såg just slutet på en film som dom inte tyckte var särskilt bra, eller Fredrik och Mimmi såg slutet på filmen, Ted och Mirja satt bara i soffan och tittade varandra i ögonen med den djupaste kärlek som man kan föreställa sig. Filmen tog slut. Mimmi och Fredrik blev ännu mer rastlösa. Helt plötsligt bröt Fredrik tystnaden och sa med hoppfull röst.

– Vi går till båtmuseumet.

Alla instämde och ett litet tag senare började de gå, men efter ett tag så började Ted och Mirja skutta i förväg, nykära som de var så tänkte de inte på någon annan. Alltefter som tiden gick så började avståndet mellan Fredrik och Mimmi och Ted och Mirja att utvidgas och snart var de så långt ifrån varandra att de nästan inte kunde höra de klingande skratten som det nykära paret gav ifrån sig.

Kvar gick Fredrik och Mimmi i deras tystnad. Plötsligt såg Fredrik en ensam tår rinna ner för Mimmis kind som snart skulle följas av flera dussin andra. Fredrik stannade och omfamnade sin kära, höll henne tätt intill sig och drog in hennes lukt intet anande att det skulle bli den sista gången han fick göra detta. Med lugn röst sa Fredrik till Mimmi.

–    Vad är det, Varför är du ledsen?

–    Det är inget, försökte Mimmi undanvärja.

–    Jag ser ju att det är något, du kan ju inte gråta för inget, klagade Fredrik.

–    Nej det gör jag inte, men det är ändå inget viktigt, Försökte Mimmi med osäker röst.

–    Ifall du gråter så är det ju klart att det måste vara något viktigt, och jag vill vara den som ställer upp och gör allting rätt igen, sa Fredrik vänligt, vad är det jag gjort fel?

–    Det är inte du som gjort fel, det är bara… inget, försökte hon övertyga honom med.

–    Om jag inte gjort något så är det väl inte så svårt att bara berätta? Så att jag åtminstone kan få trösta, gnällde Fredrik.

–    Men det är bara dem, sa Mimmi och pekade mot det hållet som Ted och Mirja skuttat iväg.

–    Vad är det med dem? Frågade Fredrik med oförstående röst.

–    Det är bara det att… det var så länge sedan som vi var så lyckliga, vad var det som gjorde oss så känslokalla? Frågade Mimmi och återigen började tårarna välla nerför kinderna.

–    Vi blev inte känslokalla min sköna, vi började bara hålla vår kärlek lite mer för oss själva, sa Fredrik.

–    Varför känns det då bara som att vi bråkar hela tiden? Halvskrek Mimmi desperat.

–    Alla par bråkar, mer eller mindre, vi är inte olika någon annan, sa Fredrik förklarande.

Mimmi lugnade ner sig och sa senare.

–    Men varför känns det som vi aldrig är glada?

-    Jag kan slå vad om att jag kan göra dig glad, sa Fredrik glatt och begick det största misstag som han någonsin skulle göra i hela sitt liv.

Han greppade tag om livet på Mimmi och började snurra runt. Hennes fötter lyfte från marken och för en sista gång fick han se sin älskade le, han fick för en sista gång höra hennes skratt, en sista gång kunde han se hennes hår flyga i vinden.
Han kom till vägens kant, han snubblade och föll och Mimmi föll med. Fredrik landade på ryggen, han skrattade tvärt och såg mot Mimmi. Då var det som att hans hjärta stannade, hans kära låg där med huvudet mot en sten. Fredrik kröp fram till henne och höll hans händer om hennes huvud, han kände något vått. Han släppte hennes huvud. Fredrik såg förskräckt på sina händer, hans händer var fläckade av blod, blod från den person som han älskade mest. Hennes livlösa kropp låg bredvid hans, hennes gudomliga ansikte stirrade med tom blick upp mot himlen. Han förstod inte, hur kunde detta hända?

Det hördes en åskknall och han kände en regndroppe mot hans huvud. Han böjde sitt huvud upp och sträckte ut armarna mot skyn och skrek ut sin ilska och förtvivlan. Det började regna ordentligt. Fredrik sörjde, himlen sörjde, världen sörjde. De sörjde för att oskyldigt blod hade spillts.


man måste väl skriva en passande juldikt också...



Snön läggs vit över hus och hem,
Folk svär över att det är minus tjugofem,
Skinka, lutfisk, gröt  och hör sen!
Granen välts av katten igen,
Barnen sover fint och snällt,
Ute har snön än en gång smält,
Morgonen gryr och familjen ska födas,
Lillebror hotar mor med kniv att hon ska dödas,
Dager förflyter snabbt den går,
Mor fick bara ett litet sår,
Klockan blir tre och dags för Kalle Anka,
Någon har slagit sönder tv:n med en planka,
Familjen dricker glögg och är glad och hetsad,
Ingen vet att glöggen är spetsad,
Alla barnen äter godis och knäck,
En av barnen har springmask i sin häck,
Klockan lider fram mot kvällen,
Barnen har knäcken på många konstiga ställen,
Tomten kommer med klappar och paket,
In genom fönstret flyger en raket,
Mor tycker att tomten lagt på sig mycket hull,
Far märker att tomten är full,
Månljuset lyser på taken,
Tomten skrattar och visar baken,
Klockan blir mycket och till sängs ska alla,
Lillebror blir arg och pappas bollar han skalla,
Alla nu sova klockan är tolv,
Råttor som springer i väggar och golv,
Det enda som inte vilar är ljusets låga,
Julen är allt en riktig plåga!

GOD JUL!




Glad :)

De va länge sen jag skrev här :/

Jag är iaf jätteglad :) Imorrn ska jag först duscha, sen fara ner på stan med morsan och köpa slips + skjorta till julafton, sen ska vi vidare till Ramus där jag ska lämna in gitarrn för justering... Längtar tills jag får tillbaka den :) Den kommer låta som guld då ^^ För nu är strängarna nybytta också :) Kommer bli awesome ^^ och efter det bär det av till stiftesgården där jag ska jobba igen :) Men snart är julborden slut :( Då kommer de bli mycket mindre jobb på stiftsgården :( Det suger bulle... men men...  Har beställt mina fina googles idag :) Har även laddat upp inför nyårs :) jag längtar tills dess :)

På tisdag far jag ner till umeå ... Så då hör ni nog inte av mig på en dryg vecka ... Men men... måste packa lite inför de också...

Aja nu ska jag sova :) Godnatt allihopa :)

Tack!

Tack!

Om man...

Om man visa folk att det inte går att lita på en och att man inte kan ta ansvar... så slutar folk förvänta sig att man ska göra det också...

Fan jag måste börja visa mina sämre sidor så att folk inte förväntar sig så mkt hela tiden...

Är det dags nu?

Är det dags att börja gömma sig nu? Nu när alla har det så djävla svårt...  inte en människa som inte har något som dom känner är jobbigt... Jag är less... det ska inte vara såhär när dom finaste människorna får gå igenom skit och idioterna bara glassar igenom livet... ni förtjänar bättre <3

Malin ftw :)




Ja imorse va de jag och Malin av dom på festen som skulle in till stan klockan kvart över åtta ^^ Hon skulle jobba och de skulle jag med så då blev det så att vi tog bussen :) Vi snackade en del och så och när vi kom in till stan så bestämde jag för att vänta med henne tills hennes buss som skulle ta henne från stan och hem kom...

Så vi väntade där ett ganska bra tag och vips som det blev så kom det fan ingen buss xD Så Malin började ringa runt till sina päron och säga att hon inte kunde jobba pga att bussen va sen... men dom sa att dom verkligen tyckte att hon skulle fara.. Men hon förklarade att hon inte hade några kläder och hon skulle inte hinna hem för att byta...

Dom började prata om att ringa taxi och massa sånt... men kom tillslut fram till den awesome Idén att hon skulle köpa nya kläder på H&M som hon kunde ha när hon skulle jobba! ^^ Enda problemet va att H&M öppnade 15min före hennes buss skulle gå! ^^

Så vi rusar typ in på H&M och sliter ner ett par jeans och sen över till provhytterna, Hon provar dom och frågar mig typ "Ja vad tycker du om ... nedre delen av min utstyrsel" Jag säger "Aa snyggt" och sen bär det av mot kassorna och PEOW hinner med bussen^^

Helt awesome va de ^^ och snart bär det av till min första arbetsdag på stiftesgården! Älskar att jag ska få jobba där! Helt awesome folk som jobbar där och det känns som att det kommer gå riktigt bra :)

Här är iaf lite bilder från igår ska vi rymma här också ^^





Techno Viking

"nakatasnoodles

Nah, im sorry, but TechnoViking is the hardest thing that ever graced this planet. The guy bends gravity, chews diamond-tipped extasy, and shits titanium rods! Chuck would attempt his roundhouse kick, and miss due to TechnoVikings superior dancing skills. TechnoViking would slay Chuck with his pointed finger, and THAT STARE!!!"


rate

Ett stycke fin länk

Asså vafan håller man på med? xD

Koloskopi

Vad är en koloskopi undersökning?

Koloskopi är en undersökning som innebär att vi med en böjlig slang med en kameraoptik längst fram går in via analöppningen och undersöker hela tjocktarmen.

När utför man en koloskopi?

Patienter som har fått förändrade avföringsvanor, besväras av buksmärtor som kan vara korrelerat till tjocktarmen eller där man som patient har noterat blod eller slem via analöppningen utreds ofta med koloskopi.

Förberedelse inför koloskopi?

I hemmet innan man kommer för undersökningen så får patienten dricka en saltlösning (laxabon) som rengör tjocktarmen. Man behöver dricka 4 liter av saltlösningen och oftast görs det samma dag som koloskopin ska utföras. Läs även noggrannt igenom dom restriktioner som gäller i avseende på dryck och mat inför undersökningen, dessa finns med i laxabon förpackningen.

Är koloskopin obehaglig eller smärtsam?

Är man tidigare opererad i buken så har man ofta fått sammanväxningar som kan innebära att tjocktarmen ej är lika eftergivlig som normalt eller om man har rikligt med tarmfickor där man tidigare haft inflammation i dessa. Hos dessa patienter kan det upplevas som besvärligt. Vi ger både smärtlindrande och avslappnande läkemedel innan undersökningen, varför detta i princip aldrig är något större problem.

Åtgärder under koloskopin:

Ibland hittar man en polyp eller annan förändring i tjocktarmen, ofta försöker vi då att ta bort denna, eller åtminstone ta ett vävnadsprov(biopsi) från den. Detta är helt smärtfritt. Ibland kan man blöda lite från ändtarmen efteråt,detta är som regel helt ofarligt. Skulle det mot all förmodan ej sluta att blöda så kontaktar du vår mottagning.

Efter koloskopin:

Du får stanna kvar för observation under cirka en timmes tid därefter får du åka hem.

 

Källhänvisning: http://www.mydoctor.se/index.php?id=71


Jao jao pao lao xD

Fan inte händer de så mkt egentligen.. .hade typ glömt bort att jag hade bloggen xD ... Va och opererade mig igår... De gick väl sådär... Vaknade upp ur narkosen innan dom va färdiga ... så dom sista fem minutrarna av operationen va jag tvungen att vara vaken.. å de va ju kul eller va de de? xD Nej de va de nog inte...

Fick ett glas saft efteråt iallafall xD så då va de ju värt de... eller va de de? Nae de va de nog inte... Sket typ ut tarmarna innan också eftersom jag va tvungen att drick 4 liter laxeringsmedel dan innan operationen... men aja de e sånt man får ta... Ska dock in på en till operation... eller vad man nu kallar det... Magnetröntgen ska jag iallafall göra... Din mami...

Mattias är fan snyggast... men han blev lite sur idag då jag kittlade honom lawl xD Men han är endå snyggast ^^

Här är en bild från dagen ^^ vit som ett spöke i ansiktet av näringsbrist, sömnbrist och vätskebrist ^^ Men jag klagar inte ^^


Haha hur mår han? xD


Jao jao

Igår natt va jag me matte malin pajk ^^ Vi såg Pagemaster

Och All dogs go to heaven ^^


Båda filmerna har jag sett då jag va liten och båda filmerna är asbra ^^ Man blir så glad då man ser dom ^^ Är fan awesome :)

idag har jag vare me Matte och Malin dom e snela ^^ Sen då jag kom hem så spelade jag en massa tetris ^^ de va kul :) Men nu ska jag slåss :) Haregött herjrå

RSS 2.0